yangın kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın Bapsı Kolu aşağı dürüst itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayıcı Panik Posta strüktürsında kullanılır. Muhatara takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat az çok fonksiyonel ve kabahatsiz olmalıdır.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının gayrı bir önemli sebebi bile herhangi bir arakçılık vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları muhtevain kolaylıkla açılabilmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve uygun yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

1 mm veya elan lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakılırsa çok elan çok ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kadar hediyeı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den mirlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Yangın vakaları biriyi mimarida en kesif huzurlaşılan ve önemli tehlikelere yol heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çkızılışma alanlarında eminğin esenlanması fakatçlanır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın yahut müstacel hâlet vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi bağırsakin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın çabucak zemine sağlıklı şekilde aksettirmek olduğu yürekin, olası olan en kesik sürede tüm insanoğluın binadan Yangın Merdiveni Kapısı ayrılabilmesini uydurmak için önlem hileınmaktadır.

Web sitesine giriş yapmış olduğum andan temellayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son bulan vetirete, Aydınlatma Metninde ilimlı olarak bahsedilen verilerin teamüllendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Metal aracılığıyla gerçekleştirilecek veri el işi sürecine boş rıbindirimın olduğunu ikrar, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz alındı. Teşekkürname Ederiz.

Yangın merdiveni sayfa saksılığı ile alakalı heves edilen soruları sizler yürekin bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları dunda vaziyet almaktadır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yaraşır olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalı, kolay ve dışarıya gerçek açılmalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen konstrüksiyonda yapım yazar, montaj ve tamir proseslerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile ağırlık kızılıyoruz.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Report this wiki page